Főzőverseny

Információk és jelentkezés

Ismét várjuk csapatok – családok, intézmények, baráti társaságok, civil szervezetek – jelentkezését a 2018. 06. 09-én (szombat) a XI.  Ceglédi Laskafesztiválon megrendezésre kerülő főzőversenyre. Nevezni maximum 10 fős csapatoknak lehet. Helyszín: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont előtti terület – Cegléd, Fürdő utca (a fürdő téli bejáratával szembeni erdős terület) Kezdés: 2018. június 09. (szombat) 9.00 óra Nevezni lehet: Bármilyen étellel, mely valamilyen módon laska tésztát tartalmaz.
Kategóriák:
I. kategória: Lebbencs leves
II. kategória: Öreg lebbencs
III. kategória: Lebbencs kicsit másként
IV. kategória: Profi szakácsok által készített laskaételek
Nevezési díj: 2.000 Ft/csapat
A nevezési díj befizetésének menete: A nevezési lap leadása után az azon megjelölt névre és címre kiállított díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címre. A díjbekérő alapján átutalt nevezési díjról a helyszínen kap számlát a nevező. Az átutalás közleményébe kérjük írják be: LASKA NEVEZÉSI DÍJ – DÍJBEKÉRŐ SORSZÁMA.
Amit biztosítunk:
o villanyáram, víz
Ingyenesen igényelhető:
o 1 db sörpad garnitúra
o 1 db gázpalack (az első 100 jelentkezőnek)
A főzéshez szükséges alapanyagokat és eszközöket a versenyzőknek kell hozniuk. Tűzoltó készülékről minden csapat maga gondoskodik! Kóstoltatás: Az idei évtől szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a látogatók a főzőcsapatok által főzött ételeket is megkóstolhassák kóstolójegy fejében, melyet a vendégek a helyszínen az Információs faházban vásárolhatnak meg 300 Ft/db áron. A csapatok az általuk összegyűjtött kóstolójegyeket az Információs faházban válthatják majd vissza a főzőverseny napján 18.00 óráig 200 Ft/db értékben. Minden csapat a saját ételéből való kóstoltatást maga végzi, a vállalt adag mennyiségéhez szükséges eszközöket
(műanyag tál, szalvéta és evőeszközök) a szervezők biztosítják. Eredményhirdetés: délután kb. 13 óra – Nagyszínpad
Nevezési határidő: 2018. június 1. (péntek)

    Töltse le a jelentkezési lapot!

 

A kitöltött jelentkezési lapokat a következő e-mail címre várjuk: rendezveny@cegledikultura.hu
További információ: +36 30 349 0855 vagy rendezveny@cegledikultura.hu